Waarkoopjedit?

Ninja NC301 CREAMi Ice Cream Maker

NINJA NC301 CREAMI ICE CREAM MAKER

Met de Ninja CREAMi tover je alledaagse ingrediënten om in ijs, gelato, smoothies, milkshakes en meer.

LET OP: Het apparaat wordt geleverd met een Amerikaanse stekker. Je hebt dus een adapter nodig voor een Nederlandse stekker!

VAN GEZOND TOT GENOEGEN

Geniet eenvoudig van een breed scala aan diepgevroren lekkernijen zoals decadente gelato, licht ijs, zuivelvrij, glutenvrij en nog veel meer. De Ninja CREAMi maakt heerlijke lekkernijen die passen bij jouw levensstijl. De CREAMi is compact van formaat waardoor hij naadloos kan worden opgeborgen en gemakkelijk op uw aanrecht kan worden geplaatst. Dankzij de gebruiksvriendelijke functionaliteit kan het hele gezin genieten van het samen maken van bevroren lekkernijen. Pas je smaak en textuur aan door je favoriete chocolade, noten, snoep, fruit en meer te mengen om elke CREAMi-traktatie te personaliseren.

7 VEELZIJDIGE PROGRAMMA'S

(7) programma’s met één druk op de knop zorgen voor de perfecte combinatie van snelheid, druk en tijd om je bevroren pint volledig te scheren. Kies tussen Ice Cream, Sorbet, Gelato, Milkshake, Smoothie Bowl, Lite Ice Cream en Mix-in

CREAMIFY-TECHNOLOGIE

In tegenstelling tot traditionele ijsmachines, scheert en karnt Ninja’s innovatieve Creamerizer-systeem ijsdeeltjes binnen enkele minuten fijn tot romige bevroren lekkernijen.

RE-SPIN-FUNCTIONALITEIT

Selecteer de Re-spin-functie als u na verwerking uw verwerkte lekkernij zachter en romiger wilt hebben.

VAATWASSERBESTENDIG

Containers, deksels en paddle zijn vaatwasmachinebestendig in het bovenste rek.

WAT IS INBEGREPEN

Motorbasis met motoren met dubbele aandrijving, Creamerizer Paddle, (2) 16 oz.CREAMi Pints met bewaardeksels, Buitenkom en deksel om pint te huisvesten tijdens verwerking, Receptinspiratiegids met 30 recepten ( in het Engels)

LET OP: Het apparaat wordt geleverd met een Amerikaanse stekker. Je hebt dus een adapter nodig voor een Nederlandse stekker!

Koop bij kabelshop.nl een reisstekker

hier kun je die stekker kopen voor € 4,75

Koop hier je Reisstekker | Amerika naar Europa (Geaard, Type B → F)

Ninja NC301 CREAMi Ice Cream Maker

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie