Waarkoopjedit?

Ieder jaar mogen wij op één dag onze verjaardag vieren. Je krijgt cadeautjes van familie en vrienden, maar ook verschillende bedrijven zijn zeer ruimhartig. Je kan dan ook allerlei gratis producten scoren op deze speciale dag in het jaar. Hieronder hebben wij enkele bedrijven genoteerd die een cadeautje weggeven:

Gratis tompouce bij de Hema

De Hema staat niet alleen bekend om zijn rookworsten, maar ook om die overheerlijke tompouce. Het is een caloriebom, maar één keer per jaar mag jij jezelf toch wel verwennen. Vandaar dat jij bij de Hema op jouw verjaardag een gratis tompouce mag ophalen. Je moet wel eerst nog even een account aanmaken via de Hema applicatie, welke gratis beschikbaar is in de App Store en de Google Play Store. Schrijf jezelf in, vul jouw geboortedatum in en haal de tompouce op in de winkel. De lekkernij is natuurlijk nog lekkerder als die gratis is.

Gratis genieten bij de McDonalds

De McDonalds heeft ook een eigen app gelanceerd. Jij kan punten sparen via de app en kortingen scoren. Altijd leuk, maar op jouw verjaardag begint de verwennerij pas echt. Enkele dagen voor jouw verjaardag komt het verjaardagscadeau al beschikbar in de McDonalds app. Je mag een keuze maken uit een hamburger, kipnuggets of een McFlurry.

Gratis chocoladereep bij de Lidl

De Lidl is enkele jaren geleden begonnen aan een loyaliteitsprogramma. Je kan de Lidl Plus app downloaden en een eigen Lidl-account aanmaken. Bij iedere aankoop kan je punten sparen en die later inwisselen voor gratis producten. Tevens komen er kortingsbonnen beschikbaar in de applicatie. Op jouw verjaardag verschijnt er een coupon in de app voor een gratis chocoladereep. Pure verwennerij als je het ons vraagt.

Gratis doucheolie bij de Rituals

Rituals is behoorlijk groot geworden in Nederland, maar is wereldwijd actief. De luxe producten van het merk zijn niet aan te slepen. Jij kan via de Rituals website of de app een eigen account aanmaken. Je kan profiteren van kortingen, maar op jouw verjaardag ook een gratis doucheolie ontvangen. Wij moeten wel eerlijk bekennen dat het cadeautje niet helemaal kosteloos. Je moet namelijk wel iets aanschaffen om de doucheolie te kunnen krijgen. Het kan ook om een zeer goedkoop product gaan, dus dan is het een echte win-win situatie.

Gratis stroopwafels bij de Jumbo

De Jumbo lanceerde een spaarsysteem, via de eigen applicatie. Het is via de Jumbo app mogelijk om punten te sparen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor kortingen op boodschappen en dagjes uit. De jarige job kan op zijn verjaardag een gratis verpakking stroopwafels ophalen in de winkel. Dat is nog niet alles, want je ontvangt ook 20% korting op al het gebak en de taarten bij de Jumbo. Oftewel, een goed begin van jouw verjaardag.

Gratis naar de bioscoop bij Kinepolis

De Kinepolis bioscoop geeft je de kans om op jouw verjaardag of de dag daarna kosteloos naar de film te gaan. Je moet jezelf wel eerst nog even inschrijven voor de nieuwsbrief. Je krijgt een mailtje van Kinepolis en vervolgens kan je een plekje reserveren in de bioscoopzaal. Het leuke is dat jij helemaal zelf mag beslissen welke film je zal gaan bezoeken.

Gratis donut bij Dunkin Donuts

Dunkin Donuts biedt je de kans om kosteloos te gaan smikkelen. Iedereen met een account, welke gratis aangemaakt kan worden via de app, mag een gratis donut ophalen bij één van de filialen. Mocht je app nog niet hebben, dan kan je kosteloos een account aanmaken en ook nog profiteren van een gratis warme drank. Je moet denken aan een heerlijke cappuccino of een zwarte koffie.

Gratis producten op jouw verjaardag in Nederland

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie